غ.ب
عنوان :

شقاق شدید سینه در شیردهی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر وقت شما بخیر..آقای دکتر من به تازگی بچه دار شدم و متاسفانه به خاطر بد شیر خوردن بچه نصف یکی از سینه هام کاملا کنده شده ..طوری که به رگ های خونی سینه رسیده ..تمام پمادهای شقاق رو امتحان کردم ..هیدرودرم و ..اما هیچ کدوم متاسفانه ترمیم کننده نبودن و بدتر شدم ..خواهش میکنم بهم بگید باید چیکار کنم تا از این درد خلاص بشم واقعا دارم عذاب میکشم..ممنونم

سلام وقت شما هم بخیر
در ابتدا توصیه می شود طرز شیر دادن صحیح را توسط فرد آموزش دیده فرابگیرید به این شکل که تنها نباید نوک سینه در دهان شیرخوار قرار گیرد بلکه کل هاله اطراف نیز باید در هنگام شیر دادن در دهان شیرخوار باشد . بعد از هربار شیردهی باید سینه خود را بلافاصله نپوشانید و اجازه دهید شیری که روی نوک سینه قرار گرفته است در معرض هوا خشک گردد و آنگاه سینه را بپوشانید از سینه بندهای با جنس نایلونی مطلقاً استفاده نکرده و تنها از انواع نخی استفاده کنید و یا در صورت امکان اصلا از سینه بند استفاده نکنید . جهت درمان زخم ابتدا از کرم فوسیدین روزی دوبار روی زخم بزنید وقتی که کمی پوست آورد از محلول رزشید بر روی پوست روزی دوبار بمالید .

آقای دکتر ممنون از راهنمایی شما ..متاسفانه روزهای اول شیردهی زخم شد و من مدام به شیردهی ادامه دادم تا اینکه زخم عمیق تر شد..الان فقط با شیردوش میدوشم و به با شیشه میدم تا زخم ترمیم بشه..پس اگر این دوپماد رو استفاده کنم خوب میشه آقای دکتر؟ الان پماد مامیلان هم استفاده میکنم اون رو قطع کنم؟

کرم فوسیدین برای این است که عفونت ایجاد نشود تا پوست بتواند ترمیم شود و محلول هم برای ترمیم بهتر پس از پوست آوردن است اگر خیلی خشک میشد هم از مرطوب کننده کودکان ایروکس استفاده کنید از شستشوی زیاد و بتادین مالیدن هم خودداری کنید. بله پماد قبلی را قطع کنید.

ممنونم از بزرگواری شما..بله متاسفانه عفونت هم داره..چشم حتما انجام میدم کارهایی که فرمودید انشالله که تاثیر گذار باشه

من هم امیدوارم هر چه زودتر بهبودی حاصل شود.