ر.ک
عنوان :

رفتارهای خشن کودکم

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای دکتر عزیز
آقای دکتر پسرم سه سال و یکماهشه
خیلی صبرش کمه زود عصبانی میشه
مشکلی که ما رو خیلی خیلی اذیت میکنه اینه که همش درحال چنگ انداختن و گاز گرفتن و مو کشیدنه
وخیلی وقتا اصلا از روی عصبانیت اینکارو نمیکنه
خیلی وقتا من بغلش میکنم و دارم بهش محبت میکنم یدفعه گازم میگیره
حتی تو ماشین پدرشو در حین رانندگی چنگ میندازه ولی اصلا عصبانی و ناراحت نیست و این خیلی برامون عجیبه
واقعا خسته شدم و کم آوردم همیشه بدنم کبوده صورتم جای چنگه
دستشو مبگیرم میگم دیگه تکرار نکن باهاش قهر میکنم ولی هیچ فایده ای نداره واقعا نمیدونیم بابد چیکار کنیم خیلی وقتا از خواب که بیدار میشه گریه میکنه شدید حتی خودزنی میکنه واقعا نمیدونم علتش چیه کلا خیلی نق میزنه
و یه مشکل دیگه که هست فقط 30 کلمه رو میگه
ولی جمله نمیگه
 گفتاردرمانی چندجلسه بردیم ولی همکاری نکرد و اون خانوم گفتار درمان گفتن که باید با ایشون تو اتاق تنها باشن ولی پسرم ازم جدا نمیشد
و این هم بگم آقای دکتر فوق العاده درکش بالاس
کامل اشیا و حیواناتو بلده و صدای همه حیواناتو بلده
اعداد روتا ده میدونه که کدومه
کلا گیرایش خیلی خوبه
و دیگه اینکه اضطراب هم داره چندماه پیش تو نوار مغزش اضطراب دیده شد و قرص رسپریدون مصرف میکنه
حالا ما باید چیکار کنیم که اون رفتارای خشن رو باهامون نکنه و اینکه واسه گفتاردرمانی همکاری نمیکنه بابد چیکار کنیم

سلام وقت بخیر
1-چقدر ریسپریدون میخوره؟
2-چه مدت دارو میخوره؟
3- ایا سابقه بیماری جسمی وطبی داره؟
4- ایا به موقع راه رفت؟
5- چه ساعتی شبها میخوابه و چه ساعتی صبح بیدار میشه؟
6- در خواب کابوس یا بیقراری یا بدخواب داره؟
7-چقدر تلویزیون تماشا میکنه یا بازی با موبایل و.... جمعا در روز چند ساعت میشه؟
8- سابقه خانوادگی بیش فعالی و کم تمرکزی و اضطراب و یا وسواس در پدر مادر دایی خاله عمه عمو و.،..وجود داره؟

رسپریدون یک چهارم حدود هفت ماه
سابقه بیماری نداره
دقیقا یکسالگی راه رفت
قبلا یعنی تا پارسال خوابش ریتمش مشکل داشت وخوابش میچرخید سه ماه قرص ملاتوتین مصرف کرد و الان شش ماهه خوابش تنظیم شده معمولا ساعت دو میخوابه تا یازده صبح
خیلی کم پیش میاد خواب ببینه
و تلویزیون و کارکردن با گوشی در روز چهارساعت
سابقه بیش فعالی تو فامیل اصلا نداریم وحتی جیزای دیگه
ولی خودم باردار بودم اضطراب داشتم

سلام مجدد
1- ریسپریدون را شبی نصفه قرص بدهید ساعت 8 تا 9 شب .شروع خواب ساعت 2 خیلی دیر میباشد حتما ساعت 10 تا 11 خوابه
بیدار شدن ساعت 11 دیر میباشد زیراکه خواب بعد ساعت 8 صبح اثرات منفی در خلق کودک دارد
2- شربت فلوکستین هفته اول نیم سی سی ظهر بعد از ناهار بدید و سپس یک و نیم سی سی و ادامه بدید بعد از یکماه مجدد تماس بگیرید و لطفا هیچ داروی قطع نشود موید باشید

سلام
آقای دکتر واسه حرف نزدنش چیکارکنیم
و واسه چنگ انداختنش؟

یکی از علتهای پرخاشگری و چنگ انداختن تاخیر کلامی میباشد با درمان دارویی فوق و بازی درمانی این مشکلات برطرف میشود
ولی در 6 ماه اینده اگر پیشرفتی در کلام نداشت حتما به یک روانپزشک اطفال مراجعه داشته باشید

ممنونم اقای دکتر عزیز
آقای دکتر اگه گفتاردرمانی نبریم تا چهارسالگی مشکلی پیش میاد؟ چون الان همکاری نمیکنه

بعد از درمان دارویی در صورتیکه اروم شد گفتار درمانی ببرید

عذر میخوام بازی درمانی چطور ببریم؟

همان مراکز کار درمانی و گفتار درمانی ، بازی درمانی نیز دارند

ممنونم آقای دکتر انشالله تنتون همیشه سلامت باشه

خواهش میکنم ارزوی سلامتی و تندرستی. برای شما و خانوده محترم خدامگهدار

آقای دکتر فقط شربت فلوکستین رو بدون نسخه داروخونه نمیدن

یک همکار پزشک عمومی هم میتونه بنویسه ولی اگر داروخانه اشنا باشید میتونید بگیرید

یک دنیا ممنونم که وقت گذاشتین
در پناه حق