س.ح
عنوان :

گرفتگی گوش

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام آقای دکتر خسته نباشید
من دو سه هفته پیش رفتم حموم و شامپو رفت تو گوشم و گوشم گرفت حالا نزدیک 4 روزه قطره گلیسیرین فینیکه ریختم و خوب نشد البته این قطره برای اینه که جرم گوش برای شستشو نرم کنه درسته؟ ولی خب چون تو این شرایط نمیشه رفت مطب و یا جایی برای شستشو گوش آیا هیچ راهی وجود نداره فعلا آروم باشه؟
صدای سکوت و هوا میپیچه گاهی سوت میکشه . گلیسیرین فینیکه که میریزم یکم داغ میکنه یا میسوزونه متوجه نمیشم چه حسیه.
پره و گوشم گرفته و حدسم اینه پره که درسته ولی هیچ راهی نیست تو خونه کاری انجام داد؟ یا دارویی چیزی؟
چون الان استان ما قرمزه و واقعا میترسم که برم بیرون .
ممنون از وقتی که میذارین .

سلام.قطره رو هر 4ساعت 6-7 قطره بریزید توی گوش .سه چهار دقیقه گوش رو میاژ بدید تاقطره جذب بشه و شبه روی گوشی که قطره ریختید بخوابید تا شاید جرم نرم شد وخارج بشه

من اینکارو کردم ولی از شبی که به سمت همون گوش خوابیدم دیگه باز نشد .
قبلش که قطره ریخته بودم گوشم گرفتگیش برطرف شد اما دوباره برگشت الان چندروزه گرفته .
قطره دیگه ای وجود نداره که کمک کنه؟
یا اینکه تو خونه نمیشه شستشو داد؟

پس نیازه که ساکشن یا شستشو انجام بشه

بله متوجه شدم ممنون آقای دکتر . امیدوارم سلامت باشید .
شب و روزتون خوش