ن.د
عنوان :

بد خوابی و بد غذایی و عدم وزن گیری

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقتتون بخیر آفقای دکتر دختر من 11 ماه و 8 روزشه وزن تولد 2600 و قد 46 وزن الان 7700 و قد 73 داروهایی که میخوره شبی 1/4 باکلوفن 5 سی سی مولتی ویتامین 2 سی سی آهن و 15 قطره ویتامین دی
مشکلش وزن گیری کند گهگاهی یبوست و به شدت بدخواب شبا خیلییییی دیر میخوابه ساعت 5 صبح کم میخوره اشتهاش خیلی کمه فقط شیر میخوره بهم گفتن شیر شبش قطع بشه ولی وقتی بهش شیر نمی دم به قدری گریه می کنه و جیغ می زنه که با هیچ روشی اروم نمیشه و بدون سینه هم نمی خوابه بارها شب بهش شیر ندادم ولی تا 7 صبح گریه کرده و نخوابیده تا دوباره بهش شیر دادم 4 تا دندون داره که یه هفتست دندونه بالاش درومده بعد چون شبا نمیخوابه و صبح تا ظهر میخوابه وقتی پا میشه خیلی بد خلق و بی قراره همش نق می زنه گریه می کنه ممنون میشم کمکم کنین واقعا نخوابیدن و نخوردنش به شدت ازارم میده

سلام بهتر است بکسالکی,شیر دهی را کامل قطع کنید جون باعث اختلال شدید رشد در کودک خواهد شد

تا چند هفته آینده شربت گاویسکون و زادیتن شب ها 2 سی سی کمک کننده خواهد بود