ش.ع
عنوان :

کیپ شدن گوش

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام خسته نباشید من چند وقت پیش هردوگوشم بشدت درد میکرد رفتم دکتر گفتن جرم داره شستشو دادم گفتن تمیزه ولی باز هم یکی از گوشهام کیپ هستش و چیزی نمیشنوم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام باید معاینه کرد شاید بقایای جرم مانده ایا با اب شستید یا ساکشن شد ؟؟

با آب شستشو دادن

کلا شستشو با اب منسوخ است و قدیمی است اگر همچنان کیپ است احتمالا جرم کاملا تخلیه نشده موردی نیست که بشه از راه دور تسخیص داد معاینه ضروری است

ممکنه با کپسول عفونت جرمش از بین بره?چون من کردستان هستم اینجا امکاناتش خیلی کمه
معاینه کردن گفتن هیچ جرمی نداره تمیز هستش

جرم که با کپسول از بین نمیره ولی اگر عفونت داشته باشه بهتر میشه

میشه بفرمایید جرم با چی از بین میره?

جرم را باید ساکشن کرد مثل جارو برقی عمل می کند تحت دید مستقیم ساکشن می کنیم

ممنونم بخاطر پاسخگوییه عالیتون❤