م.ط
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
درود و وقت بخیر خدمت شما

پسرم 2 ماه و 22 روزشه
وزن تولد 3600 الان 6800
نوع تغذیه:فقط شیر مادر

از اول علائمی شبیه رفلاکس داشت ک دکترشون میگفتن رفلاکس نیست و وقتی بچه خوب وزن میگیره و گریه نداره مشکلی نیست
پزشک دیگری گفتن رفلاکس داره و اس امپرازول تجویز کردن ک اصلا نساخت و بشدت بالا میاورد و مجبور به قطع آن شدیم
پزشک خودش احتمال آلرژی دادن ک با آزمایش معلوم شد داره

پسرم از لحاظ خواب و وزن و شیر خوردنش نسبتا خوبه فقط گاهی اوقات موقع خواب کمی بی قراری داره

و بعضی اوقات زیاد بالا میاره و گاهی به صورت آب خالی و گاهی هم کمتر بالا میاره

ولی چندروزی هست ک تعداد دفعش زیاد شده طوریکه بعد هر شیردهی بسرعت دفع میکنه و مدفوع شل و کمی اسهال طوری و بوی بسیار تند و زننده ای دارد
گاهی اوقات بلغمی است و بالااوردن بیشتر از قبل و به صورت آب دارد
دور مقعدش در این چتدروز کمی قرمز شده و مالش در چشم و صورت خود داره

وبیشتر اوفات داخل مدفوع دانه های سفید رنگ دارد ک نمیدانم طبیعیه یا نه

داروهای تجویز شده در چندروز اخیر:

1)نکسیوم : ک بصورت موقت گفتن مصرف بشه در صورت عدم بهبود گفتن قطع بشه چون معتقدن رفلاکس نیست و این علائم برای آلرژیه
2)نئوزینک
3)فولیک اسید
داروهایی ک از قبل مصرف میکرد و الانم ادامه داره
روتفلور و کولیک از و قطره آد

آقای دکتر من از ابتدای زایمان محصولات گاوی اصلا مصرف نکردم و الان خیلی از مواد دیگه مثل گوجه هویج تخم مرغ آجیل ادویه سیب هلو و طالبی و خربزه و مواد افزودنی و ... خیلی چیزها رو نمیخورم
در ضمن تمام شرایط آنتی رفلاکس رو رعایت میکنم
مشکلم اینجاس واقعا نمیدونم به چی حساسیت داره و اینکه با توجه به آزمایش ضمبمه شده

1)آیا آلرژیش شدیده و الرژی به پروتئین گاوی محسوب میشه؟ ؟؟

2) من چه چیزهایی نباید مصرف کنم ؟؟؟

3) داروها مناسبش هستند؟؟

و اینکه وقتی ماده آلرژن مصرف کنم کی در بچه بروز میکند نمیفهمم چه زمانی و ب کدوم ماده حساسیت دارد

(این آزمایش برای حدودا 20 روز پیشه ک بعد از واکسن دوماهگیشه و مدفوع طبیعی بود و اسهال نداشت
در این چندروز اخیر ازمایش انجام نشده)
سپاسگزارم آقای دکتر محبت کردید.
یعنی میفرمایید همه چی بخورم؟
دیشب به شدت بی قرار بود و بسیار دست و پا میزد و تا ساعت 3 بسیار اذییت بود مدام با حرص دستش رو میخورد و چنگ میزد سر و صورتش رو اصلا علتشو متوجه نمیشدم .
یعنی میفرمایید بوی زننده مدفوع و گاهی بلغمی بودنش و دست خوردن زیادی طبیعی است؟ بالااوردن معمولا بعد از هر شیر خوردن دارد و در این چندروز اخیر چندباری به صورت جهشی بوده .
یکی از علائم دیگر رو فراموش کردم عرض کنم خدمتتون
همیشه خلط داره و سینش صدا میده بینیش رو با قطره و پوار هم تمیز میکنم ولی بازم ولی همیشه خلط داره.علتش چیه اقای دکتر؟
ایا طبیعیه ک بعد از هر شیر خوردن یا در حین هر وعده حتی با فاصله زمانی کم در حدود یکی دو ساعت مدفدع کند؟اگر اینطور پیش بره ک آب بدنش رو از دست میده اقای دکتر
سپاسگزارم آقای دکتر
تا بخوام حضوری بیام خدمتتون
زینک و فولیک اسید رو ادامه بدم ؟؟؟چون طبق فرمایش دکترش زینک و روتفلور باهم کمک میکنه به آالرژی
و فولیک اسید به تشکیل پرزای روده اگر درست متوجه شده باشم
یعنی در آزمایشش این عدد 72 درcalprotectin نرماله؟

کلپروتکتین نرمال هست و اصلا معنی خاصی نداره،زینک سودمند هست،ادامه بدید

سپاسگزارم اقای دکتر محبت کردید
🙏