ر.م
عنوان :

تب و آفت دهن

متخصص بیماری های کودکان
پسرم از دیشب تب کرده و گرفتگی و آبریزش بینی داره، صبح هم متوجه شدم دو تا افت روی لبش از داخل دهن داره. استامینوفن دادم اما تبش کم و زیاد شده و قطع نشده. و اینکه کلا خواب عمیق نداره برای خوابش دیگه کلافه شدم هیچ وقت از نوزادگی تا حالا خواب عمیق نداشته و نگرانم براش که انقدر خوابش کم میباشد
سلام روزتون بخیر

مامانی عزیز این افتها دراثر سرماخوردگی ایحاد شدد

از دهانشویه ی اطفال استفاده کنین هر 6ساعت

ااسپری دکو سالین هر دوساعت2پاف

شربت استامبنوفن نصف وزن هر 6ساعت

🙏

برای کم خوابیش حتما تیرویید و ویتانین د و کم خونی رو چک کنین.

برای نداشتم خواب عمیقش چی کار کنم خیلی خودم توی اذیت هستم و البته نگران رشدش چون خواب خیلی کمی داره و عمیق نمیخوابه
وزنش 14 کیلو میباشد

عزیزم شربت سفالکسین 250لگیرین هر 6ساعت4سی سی بدین

این شربت برای چی هست؟

برای آفت دهن هست هم برای خر خر سینه خوبه