و.ح
عنوان :

معده عصبی. تنگی نفس، بی حالی و لرزش بدن

فوق تخصص گوارش و کبد
سه سال پیش قلبم درد گرفت و نفسم شبها تنگ میشد آروغ میزدم بهتر میشدم، رفتم یزد اندوسکوپی پنتوپرازول بهم داد کمی بهتر شدم ، الان دوباره شبها قلبم درد میگیره نفسم بند میاد باید آروغ بزنم بهتر بشم، بعضی اوقات دل درد میشم ، بعضی وقتها دست و پام میلرزه احساس خفگی میکنم،یکماه پیش لنسوپرازول خوردم خوب نشدم، مشکل ریه و قلب هم ندارم ، خیلی گرسنم میشه ضعفم میزنه. چه دارویی بخورم

با سلام. شما احتمالا دچار ریفلاس و علائم روده تحریک پذیر هستید که مصرف قرص باکلوفن می تواند کمک کننده باشد