ن.س
عنوان :

کپسول فراور

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
وقتتون بخیر
من پسرمو دو ماهگی اووردم خدمتتون گفتین هم حساسیت داره هم رفلاکس و در کنار داروهای دیگه بهش قرص فراور رو روزی یک سوم تجویز کردین... الان که پسرم پنج ماهش تموم شده یک دوره تموم شده لازم هست مجدد بگیرم این کپسول رو؟؟
و دکتر موارد مشابه این دارو رو میفرمایید اگر نتونستم فراور بگیرم چه داروی مشابه دیگه ای بگیرم؟؟

سلام کپسول فامیلاکت ایرانی بگیرید همین روزی یک سوم پودر بدهید تا 6 ماهگی ویزیت شود