م.ک
عنوان :

واکسن پرونار

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر ، مهراد از نوزادی تحت نظر شماست در 2و4 و 6 ماهگی واکسن پرونار 13 دریافت کرده الان با توجه به شرایط کرونا ایا نیاز هست که بار دیگه واکسن پرونار 13 دریافت کنه ؟ یا صلاح میدونید در شهریور واکسن انفولانزا دریافت کنه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تیر ماه 3 سال مهراد تمام شده و در حال حاظر مهد کودک میره

اگر پانزده ماهگی پرونار تزریق نکرده بهتر است یک نوبت تزریق شود

در شهریور واکسن انفلونزا تزریق شود

🙏