ا.ص
عنوان :

روانپزشکی

متخصص روانپزشکی
سلام خانم دکتر خسته نباشید وقتتون بخیر، خواهرم 33 ساله اشه، کارشناسی پرستاری،چند سالی این حرکات رو ازش دیدیم::
پرخاشگری زیاد خیلی، تیک گردن زیاد، پاره کردن لباسها، ترس زیاد، توهم و هذیون، مدام میگه تحت تعقیبم، حمام کردن فوق العاده زیاد، وسواسی زیاد، خنده های زیاد، تکرار حرفها، با خودش حرف میزنه میخنده بعد عصبی میشه، سرشو میزنه به دیوار، ادعای زیاد، مثلا میگه من از همه بالاترم، منزوی هستش فقط زیر پتو، شبها خواب نداره اذیت میکنه، مثلا کمدهای که تو اتاقش هستن ازشون میترسه، محبت کسی رو قبول نداره حتی با خواهر برادر کلا خونوادهاش و دیگران هم خوب نیستش، من از همه شما سالم ترم من مریض نیستم، پرخوری زیاد به حالت وحشیانه.
تا اینکه حضوری بردیمش پیش دکتر روانپزشک اونم به دروغ و به زور، به دکتر پرخاشگری کرد گفت من سالمم، دکتر این داروها رو واسش نوشت:
قرص فلو کستین( بعد از 10 روز یک عدد)
قرص ریسپریدون یک میلی گرم(شبی نصف)
در صورتی که خانم دکتر اصلا قرص نمیخوره نمیشه بهش قرص بدیم میگه من خودم پرستارم شما کی هستید که به من قرص میدید،،
تا اینکه اومدم تو سایت ساینا با دکتر زهرا مقیم پور بیژنی همه این حرفها رو زدم خانم دکتر گفت فعلا فقط قرص ریسپریدون رو استفاده کنه قرص رو هم بندازید داخل غذا بهش بدید، قرص ریسپریدون یک میلی گرم رو شبی نصف بعد از هفت رو شبی یکی و بعد از هفت روز صبح یکی شب یکی، به مدت یک ماه از 19 تیر ماه شروع کرده طبق دستور پزشک بهش دادیم الان این هفته جمعه یک ماه قرص خوردنش تموم میشه،
حالا میخواستم به خانم دکتر بگم که واسه ماه بعدی تجویز کنه سایت خرابه دیگه گفتم شما هم همکارش هستید اگه خانم دکتر لطف کنید کار این بنده حقیر رو حل کنید ممنونتون میشم
این یک ماه خانم دکتر طبق تجویز همکارتون خانم دکتر زهرا مقیم پوربیژنی وقتی قرصها رو به خواهرم میدادیم شبها میخوابه شبها دیگه اذیت نمیکنه، بعضی روزها حرفهای خوب میزنه، ولی بعضی وقتها خیلی زیاد پرخاشگر توهم وهذیون داره
خانم دکتر عزیز دلم دکتر روانپزشک خوب کم پیدا میشه شما هم خودتون و هم از همکارتون خانم مقیم بیژنی خیلی راضی هستیم تعریفتونو زیاد شنیدم، تا وقتی خواهرم این علایمش کنترل بشه دوست دارم یا خودتون یا همکارتون دکتر خواهرم باشید چون واقعا کار بلدید و فوق العاده صبور
احتمال هستش مثلا سوالی ازتون بپرسم بعضی وقتها سایتها مثل پرداخت پول خراب میشن، عزیز دلم نمیشه از راه های دیگه که سریعتر باهاتون ارتباط برقرار کنم، مثلا ایمیل، واتساب، تلگرام، اینستا و غیره از لحاظ هزینه هر چقد باشه از طریق شماره حساب براتون واریز میکنم چون واقعا خیلی احتیاج داریم

سلام عزیزم. وقتتون بخیر
ریسپریدون شبشون را دو میلی بهشون بدین
صبح یک عدد یک میلی که مجموعا سه میلی بشه

عزیزم نیازی نیست، من این چت را باز میزارم، هر موقع سوالی داشتین بپرسین

اگه بد بینیهاشون کم شده و قبول کنن بهتره حضوری مراجعه جهت رواندرمانی داشته باشن

ممنونم خانم دکتر عزیزم بابت باز گذاشتن چت
گلم فعلا که بدبینهاش کم نشده و قبول نمیکنه مریضه که حضوری ببریمش دکتر
فعلا خواستم از دور با شما ارتباط برقرار کنم تا زمانی که علایم مریضیش کنترل بشه و وقتی قبول کرد که مریضه مطمئن باشید حضوری میبریمش دکتر
خانم دکتر عزیز دلم اسم این مریضی خواهرم چی هستش؟؟
بر فرض مثال اگه ما خواهرمونو میبردیم بستری کنم دوره درمانش چقد طول میکشه؟؟
عزیز دلم این درمانی که الان از دور ما با شما در ارتباط هستم چند ماه طول میکشه که علایمش کنترل بشه ؟ که بتونیم حضوری ببریمش دکتر؟؟
خانم دکتر شما وقتی میگید علایمش کنترل شد حضوری بهتره ببرید رواندرمانی این روان درمانی همون بستری هستش یا پیش مطب دکتر؟؟
خانم دکتر عزیز دلم این تجویز دارو رو که دادید شب دو میلی و صبح یک میلی این دستور رو تا یک ماه بخوره؟؟

متشکرم عزیز دلم دست گلت درد نکنه