ف.ر
عنوان :

هیسترکتومی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام،وقت بخیر
من قبلا در مورد مامانم ازتون مشاوره گرفته بودم به خاطر خونریزی های خارج از دوره های قاعدگی.ایشون کورتاژ انجام دادن و نتیجه ی پاتولوژیش هم خوب بود و دکترشون گفتن که مشکلی نیست و عکسش رو هم براتون فرستادم.
ولی دکترشون گفتن که رحمتون ضعیف شده و واسه اینکه بعدا شرایط بدتری پیش نیاد رحمتون رو درمیاریم!راستش مامانم از عملش میترسه و میخواستم ازتون بپرسم که عملش چه عوارضی داره و بعدا چه مشکلاتی میتونه پیش بیاد و اگه نخواد عمل رو انجام بده میشه با دارو خونریزی رو کنترل کرد؟
گاها احساس مور مور میکنه یا مثلا بعد از فعالیت زیر شکمش درد داره!ممنون میشم راهنمایی کنید

باسلام
باتوجه به جواب پاتولوژی می توانند ابتدا درمان دارویی را امتحان کنند و درصورتی که نتیجه ای از درمان دارویی نداشتند آنوقت جراحی نمایند.

عوارض هیسترکتومی چیا هست؟اگه تخمدان ها رو در نیارن بازم ضرر داره؟
خانوم دکتر عزیز ممنون ممنون میشم بقیه ی سوالتم رو هم جواب بدید.

باسلام
این عمل عوارض آنچنانی بخصوص اگر تخمدانها برداشته نشود ندارد (ولی بهر حال یک عمل جراحی است و تمام عوارضی که یک عمل جراحی میتواند داشته باشد ممکن است ایجاد شود)ولی بهتر است ابتدا درمان دارویی برای بیمار امتحان شود در صورت عدم پاسخ به درمان،جراحی صورت گیرد.