ع.م
عنوان :

افتادن از تخت

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتردختر هفت ماهه از تخت برروی فرش افتاد فاصله 40 سانتی 48 ساعت گزشته هیچ علایمی نداره چیکار کنم راسته که تا 4 هفته امکان برروز علایم هست تروخدا راهنماییم کنید
بعد سه ساعت همراه عطسع اب دماغ اندازه عدس به سفتی عدس خارج شد قرمز تیره به این ضربه ربط داره البته دخترم خیلی دناغش میخارونه و عطسه میزنه

سلام در این سنین معمولا مشکلی پیش نمیاد ولی اگر بخواهد مشکل ایجاد شود ملاج کودک ( قسمت نرم لوزی شکل در وسط سر ) متورم می شود این توده احتمالا به رینیت و مشکلات آلرژیک قبلی مر بوط میشه و مهم نیست این علائمی که برای ضربه مغزی می شنوید مثل خون دماغ و... برای سنین بالاتر است ودر این سن این علامت مشکلی ایجاد نمی کند ولی در هر صورت اگر گیج ومنگی یا لرزش غیر عادی یا استفراغ جهنده و حرکات غیر معمول چشمی داشت باید مراجعه به پزشک کنید
اغلب اگر بخواهد علامتی ایجاد شود در چند ساعت اول است

🙏
دکتر پس اینکه میگن احتمال داره داخل سرش لخته به وجود بیاد و بعد ها تاثیر بده یا ضربه به یخت شانه بوده و امکان داره علایم بعد جهار هفته ظاهر بشه
ااشتباه ؟

گفتم که کودک به سبب آمادگی مغز برای عبور از کانال زایمان مقاومتش بیشتر از اینهاست ولی همچین احتمالاتی همیشه هست ! که نادر است ولی اگر ایجاد بشه با علامتهایی که گفتم مشخص میشه فعلا کاری لازم نیست ولی دقت بفرمایید اگر علائم ایجاد شد مراجعه کنید.
این مطلب لخته و... بیشتر در مورد بزرگترهاست که ملاجشون باز نیست ( بالای 1-1/5 سال)

مرسی دکتر الان سه روز گذشته چند روز دیگه باید هواسم باشه علائم نده و خطر کامل رفع شده
و دکتر فراموش کردم به محظه افتادن بغلش کردم اب زدم صورتش اصلا گریه نکرد

خیلی بعید است مشکلی باشه ولی اگر علامتی بود پیگیر باشید اغلب ساعات اول ولی 90 در صد در هفته اول اگر قرار باشد اتفاقی بیفتد معلوم می شود و لی تا 3-4 هفته هم احتمال بسیار اندک وجود دارد.
گریه کردنو نکردنش اصلا مهم نیست .

🙏
خیلی ممنونم دکتر لطف کردید
دکتر ببخشید انقدر سوال میکنم خیلی استرس دارم سه شب نخوابیدم پس از نظر شما احتمال خیلی کمه خطری باشع
مرسی دکتر خیالم راحت شد خدا خیرتون بده یه دنیا ممنون