م.ا
عنوان :

تاول پوستی

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام دکتر بنده تب و لرز داشتم فرداش به دکتر عمومی مراجعه کردم بعد از معاینه به من پنیسیلین و پیروکسیکام تزریق کردن طی مدت 2 روز یعنی 2 نوبت با قرص استامینوفن تبم خوب شد ولی توی گلوم احساس عفونت میکنم و اینکه بدنم پر شدن از تاول های آبکی کوچیک و بعضی هاش حتی بزرگ همه جای بدنم هست صورت سر پا دست همه جا... بنده از این مکمل هایی که ویتامین آهن دارن به صورت شربت هم هست مصرف کردم
میخواستم بدونم علتش چیه؟ کروناست چیه ممنون میشم

سلام خیلی شبیه ابله مرغان می باشد .چون همه جای بدن می باشد ،حتما حضوری نشان بده ،اگر باشد باید تحت درمان قرار بگیرید.وگرنه علت آن می تواند خیلی از بیماریهای ویروسی تا اگزما مطرح شود

من رفتم گفتن سندرم دست و پا دهان است؟ پس چرا رو بدنمم هست
واینکه آبله بروی کف پا و دست نمیزند

کلا ابله مرغان در همه جای بدن می زند .ضایعات شما باید از نزدیک دیده شود .علت تاول مهمترین علت آن بیماریهای ویروسی است .بیماری دست ،پا ودهان عامل آن ویروس است .اینم می تواند در فرد بزرگسال شدید بروز کند .باید حضوری دیده شوید