ث.ا
عنوان :

سر درد

متخصص جراحی عمومی
سلام من 3 روزه سر درد دارم و از دیشب یکم سرفه و امروزم آبریزش و عطسه دارم ممکنه به کرونا مبتلا باشم؟
این هم بگم که مامانم مشکوک به کرونا ست ولی هنوز جواب تستش نیومده و تو خونه قرنطینس و یک روز تو اورژانس تنفسی بستری بودن و من همراهشون بودم

سلام، معمولا ابریزش بینی جزو علایم کرونا نیست، ولی با توجه باینکه همراه یک بیمار مشکوک به کرونا بودین، بهتره شما هم شرایط قرنطینه رو طی دو سه روز اینده رعایت کنید تا کشخص بشه علایمتون به کدوم سمت پیش میره، در ضمن تو این دو سه روز سعی کنید مایعات فراوان و ویتامین سی و استراحت کافی داشته باشین

🙏