ح.ن
عنوان :

زیبایی فک

متخصص جراحی دهان و فک و صورت
سلام دکتر یک سوال داشتم که دقیق نمیدونم در حیطه کار کدام پزشکان قرار میگیره ولی مطرح میکنم ، من حس میکنم عقب رفتگی فک پایینی دارم که حس میکنم از زیبایی صورت کم میکنه و موقع بستن دهان در حالت طبیعی دندان های فک پایین و بالا روی هم قرار نمیگیرند به طور کلی چونه در یک راستا با بقیه صورت نیست و خط فک ها که باعث زیبایی صورت میشه مشخص نیست... میخواستم بدونم چطور میشه این مشکل رو به جز جراحی پلاستیک و به صورت ریشه ای برطرف کرد... ورزش یا حرکات خاصی اگر هست ممنون میشم بگید... عکس ضمیمه میشه

سلام دوست عزیز
شما دفورمیتی اسکلتال کلاس سه دارید
یعنی فک پایین و چانه خیلی عقب است
قطعا نیاز به جراحی فک پایین و چانه دارید
ولی پیشاپیش باید معاینه شوید و اغلب نیاز به ارتودنسی قبل از جراحی است

ممنون از پاسخ
1- هزینه درمان همراه با ارتونسی چقدر هست ؟ ( میدونم که باید معایه بشه فقط حدود قیمت میخواستم ) و ایا بیمه تکمیلی فرهنگیان این رو تقبل میکنه ؟ ینی زیبایی محسوب میشه یا درمانی ؟
2- غیر از جراحی روش درمانی دیگه ای نداره ؟ من یک سرچی توی اینترنت کردم مثل اینکه روش های جدیدی برای درمان عقب رفتگی چانه و اصلاح بایت بدون جراحی رو بعضی دندان پزشکا تبلیغ میکنن
مثل روش facelift dentistary که یک دکتر امریکایی اینکارو میکنه و نتایج خیره کننده است
چون واقعا تجربه هایی که توی اینترنت از جراحی فک خوندم واقعا من رو ترسوند

سلام
هزینه جراحی و ارتودنسی حدود 30 میلیون میشه، درمانی است ولی صرفا در بیمارستانهای دولتی!
با این روسهای غیر جراحی آشنایی ندارم