ر.آ
عنوان :

جواب آزمایش

پزشک عمومی
با سلام خدمت شما
خانم دکتر لطفا جواب ازمایش من و ببینید مشکلی دارم یا نه
دوم اینکه شک دارم قبلا کرونا گرفتم یا نه تست انتی بادی دادم اونم بیزحمت بفرمایید که در بدنم انتی بادی دارم یا نه
ممنونم

دو روش درمانی برای کمبود ویتامین دی دارید هر کدوم رو خودتون دوست داشتید انتخاب کنید

یکی اینکه روزانه یک عدد پرل هشتصد یا هزار واحدی تا سه ماه مصرف کنید

روش دوم اینه که هفته ای یک عدد پرل ویتامین دی پنجاه هزار واحدی تا سه ماه مصرف کنید

خانم دکتر چون شیر میدم هر شب این قرص و میخورم روش زده ویتامین دی هم داده

سابقه ی بیماری خاصی ندارید؟

آیا شیر خشک هم در کنار شیر شما میخوره؟

خیر بیماری خاصی ندارم فقط دوران بارداری دیابت بارداری گرفتم که با رژیم خوب شد
پسرم 13 ماهشه و فقط شیر خودم و میخوره

پاسخ بقیه ی سوالات رو هم بدید لطفاً

خانم دکتر 3 تا سوال پرسیدید همشو جواب دادم
بیماری خاصی ندارم
13 ماهه
فقط شیر خودم
ویتامین دی خارجی باشه بهتره همون هفته ای

خانم دکتر مگه بدون برگه ویتامین دی رو نمیدن ؟

نوزادتون مکمل مصرف میکنه؟

قطره سیدرال و مولتی ویتامین بهش میدم

اکی مشکلی نیست انشالله

اگه سوالی ندارید ، مکالمه رو ببندم عزیزم؟

خانم دکتر من دقیقا یک ماه پیش سردرد گرفتم و بعدش تب و لرز