ش.ش
عنوان :

رفلاکس معده

متخصص داخلی
سلام دکتر یه مدتیه که درد جناغ سینه و سر دل و گاهی وقتها هم به پشت کمر هم میرسه دارم دربارش تو نت خوندم اینطور علائم رو رفلاکس معده عنوان کردند میشه شما راهنمایی کنید ممنون

سلام وقت بخیر، دردتون چه زمانی ایجاد میشه، شب یا روز؟ دراز کش یا ایستاده؟ با غذا خوردن تشدید پیدا میکنه؟ با فعالیت چطور؟ ترش کردن دهان دارین؟ سوزش در مسیر مری از معده تا پشت جناغ احساس میکنین؟

روز ، نشسته نه با غذا خوردن درد بیشتر نمیشه بعضی وقتا پشت فرمون که باشم درد میکنه، بله سوزش در مسیر معده تا پشت جناغ داره البته همیشه نه بعضی وقتها

به نظر علایمتون با ریفلاکس معده سازگار هستش، قرص پنتاپرازول 40 میلی صبح ناشتا و شب 1 ساعت قبل شام مصرف بفرمایید.

البته دکتر جان این درد قبلا نبود، بعد از ماجرای کرونا و استرسی که بهم دست میداد اینطور شد

بله میتونه در زمینه استرس باشه.

🙏
خدا خیرتون بده دکتر جان و خداحافظ

خواهش میکنم ، خدانگهدارتون.