ه.م
عنوان :

پرخوری

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
امیدوارم که خوش و سلامت باشید
دختره ما دقیقا چهارسالشه و 21500 شده
هر چی بهش میدم میخوره بازم میگه گشنمه ، غذا خوب میخوره بعدش میگه گشنمه
همیشه در حال چونه زدن هستیم که بسه دیگه
دلم نمیخواد چاق بشه ، گفتم بپرسم با توجه به اینکه شما یک بار. تشخیص رفلاکس دادین یک بار مریض نباشه
یا راهکار شما چیه؟گفتم ترخدا اگه ویتامینی هست میشه بدم بخوره که انقد نخوره بگین

بهتر است در غذا از سبزیجات و میوه جات کم شیرین استفاده کنید اول غذا سالاد بخورد

میزان مصرف کربوهیدراتها را محدود و کم حجم بکنید

دارو نداریم ولی شما بهتر است بصورت مخالفتی و امری غذا را محدود نکنید حجم غذا کم و دفعات بیشر بدهید

به متخصص تغذیه هم مراجعه نمایید