س.ف
عنوان :

دل درد

فوق تخصص گوارش کودکان
باسلام
بنده از دیشب ک تن ماهی و دلستر خوردم بلافاصله داروی اعصاب و عرقیجات و خوردم نیمه شب دل درد بسیار شدید گرفتم الانم بالای شکمم درد میکنه و مسهلم میشه راهنمایی بفرمایین؟

سلام
دل درد بسته به محل درد علل مختلفی دارد یک قرص هیوسین بخورید بهتر نشدی مراجعه کنید جهت معاینه

داروهای صبح: بی پریدین 2 و آریپیپرازول 15.
داروهای شب: دپاکین 750 میلی، تگرتول 200، آریپیپرازول 10.
قبلا دپاکین رو شب 500 می خوردم و صبح 250 و آریپیپرازول هم صبح ها 5 میلی کمتر از الان می خوردم.

چون کلسترولم خیلی بالا بود روانپزشکم برام آترواستاتین 20 نوشت شبی یک عدد
لاکتوفم یک عدد و پاور فیت هم دوزی دو بار باید بخورم.
اینا رو دکتر زنان از قبل داده بوده.
با افزایش دپاکین و آریپیپرازول و اضافه شدن آترواستاتین اینجوری شدم. الان یه مقدار تهوع هم پیدا کردم.

مسمومیت ممکنه باشه البته علایم کرونا هم گوارشی هست