آ.ف
عنوان :

بررسی جواب آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
دکتر این نتیجه آزمایش پسرمونه که بیقراری میکرد و رفلاکس داشت گفتید این آزمایشو بدیم ارسال کنیم براتون
وارد 11 ماه شده شیر مادر نمیخوره شیر خشک نان ا ال 110 میخوره. قرص نکسیومم میخوره

خوشبختانه آلرژی غذایی ندارد فقط عدم تحمل لاکتوز و اسپاسم معده است
رژیم بدون لاکتوز . شیر بدون لاکتوز . قرص بکلوفن 10 میل روزی دوبار 1/4 قرص و زادیتن روزی یک بار 2 سی سی برای کنترل اسپاسم معده توصیه میشود