e.a
عنوان :

زردی طولانی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
دخترم 40 روزش هست چند روز بعد از متولد شدن زردیش 12 بود.دو روز بعدش بازم رو 12 بود که دکترا گفتن خطری نداره ... 10 روز بعدش زردی چهره اش زیاد شد بردیم دکتر که گفت دستگاه اجاره کنید 48 ساعت زیر دستگاه باشه 3 روز بعدش آزمایش تیروئید و بیلی روبین بدید .زردیش 10 شد ...دکتر گفت 48 ساعت شیر نده بعدش شیر بده برو آزمایش احتمال داره از شیرت باشه ... که آزمایش دادم اومد رو 8.5...یه دکتر دیگه بردم اون گفت خطری نداره بازم 3 روز شیر نده 2 روز شیر بده برو آزمایش بده که آزمایش دادم زردیش رفت بالا رو 10...یه دکتر گفت قرص ursoflor داد گفت دو هفته بده که اونم تاثیر نداشت...
الان به نظرتون چیکار کنم؟؟؟
آزمایش هارو براتون میفرستم لطفا نظرتونو بدید
در ضمن یبوست میتونه رو بالا رفتن بیلی روبین تاثیر بزار؟چون آزمایش آخر که زردیش رفته بود بالا 3 روز یبوست داشت
من احساس میکنم وقتی 3 روز شیر خشک خورد زردی چهره اش کم شد وقتی دوباره شیرمو دادم زرد شد
به نظرتون شیرمو قطع کنم؟ آسیب به کبدش میرسه؟یا خیر؟

قرص فنوباربیتال 15 میلی گرم هر 12ساعت نصف قرص هر 12ساعت حل کنید و بدهید بخورد

این زردی خطری ندارد و با این قرص کبد فعالتر میشود

زردی طول کشیده خودش خطری ندارد