ز.ت
عنوان :

حساسیت پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر پوست من در اثر استفاده از کورتون خوراکی نازک و حساس شده قرمز میشه حالت سوختگی پیدا میکنه حتی ب جای کش شلوار یا جوراب آیا درمان داره؟

سلام
استفاده از شوینده های ملایم مثل شامپو بدن های پوست حساس مثلا نوپری سنس نوپریت یا روزا لیفت درمالیفت رو برای شستشوی دست و بدن در نظر بگیرین لیف و کیسه استفاده نکنین هر روز به خصوص بعد از حمام و شستشوی دستها مرطوب کننده استفاده کنین و لباسهای نخی و نرم بپوشین مصرف کپسول های زینک و ویتامین سی هم خوبه
هر وقت جایی دچار التهاب شد از کرم ترمیم کننده استفاده کنین

پوست صورتمم خراب شده اصلا نمیتونم بند بندازم یا ارایش کنم .خشک شده لک اورده از چ نوع مرطوب کننده ای استفاده کنم
چ نوه ترمیم کننده ای. مصرف قرص آنادرم کمکی بهم نمیکنه؟

می تونین برای صورت کرم ویتامین سی استفاده کنین هم مرطوب کنندگی خوبی داره هم به لک و جوانسازی و بهبود کیفیت پوست کمک می کنه قرص آنادرم هم کمک کننده هست
ضدآفتاب هم حتما بزنین

چه نوع ضد آفتابی استفاده کنم خانوم دکتر؟کرم ویتامین سی حساسیت نمیده لطفا بگید چ مارکی بگیرم

پرایم هم ویتامین سی خوبی داره هم ضدآفتاب خوب برای پوست خشک مدیلن هم داره

پوستم ب ژل بیوته و ژنوبایت حساسیت داد اخه
ب اینا حساسیت نمیده؟
ممنون از راهنماییتون

ضد آفتاب فیزیکال یا مینرال فاقد مواد شیمیایی بگیرین هیچ حساسیتی ایجاد نمی کنه مثلا اویدرم برای پوست خشک داره
ویتامین سی هم به فرم کرم یا مدیلن یا پرایم

🙏