ح.و
عنوان :

پیشانی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من یه چند سالی هست وسط پیشانیم یه خورده اندازه یه میل تو رفتگی داره که اکثرا میگن جای مهره واز دور سیاه دیده میشه میخاستم بدونم چطوری برطرف میشه وهمیشه هم مورد تمسخر قرار میگیرم

سلام اون تیرگی زیر خط رویش موها رو می گین؟

یا تیرگی وسط پیشانی؟
گودی رو می شه با ژل پرکرد برای تیرگی هم می شه از دارو ، مزوتراپی استفاده کرد

نه وسط پیشانی یه گودی هست ممنون میشم هزینه شم بگین
حدودا چقدر؟

هزینه یک سی سی ژل در حال حاضر که با هم صحبت می کنیم بین 1500 تا 2200 هست