ع.م
عنوان :

دوبینی . پخش نور در بالا و پایین

متخصص چشم پزشکی
چند ماهه بود بالای چیزای روشن سایشو میدیدم الان پایینشم میبینم ولی وقتی دستم چشمم یا انگشتم بالای چشمم قرار میدم سایه میره و همه چی عالی
این مشکل هیچ تاثیری در دید من نداره و دیدم خوبه
من وقتی نیم ساعت نگای گوشی میکنم دوبینی شردع میشه

سلام. احتمالا بدلیل آستیگمات باشه
اگه با بستن یکی از چشمهاتون این مشکل برطرف میشه بدلیل عضلات چشمه
ولی اینکه میگید با فشار روی پلک برطرف میشه احتمال قوی بدلیل نمره ی آستیگماته که با عینک برطرف میشه

نه با بستن یک چشم بر طرف نمیشه
و اره انگشتم بالای پلک بزارم خوب میشه
میشخ بگید میتونه چند درجخ استیگمات باسه

باید با دستگاه و یا با رتینوسکوپی میزانش مشخص بشه.

دکتر من نمیتونم حدودا تا چند ماه دیگه برم دکتر مشکل خاصیم برام نیست وقتی کمی چشمامو میبندمم کمی خوبه میشه ولی یکم تمرینات یا نصیحت هایی بگید برای جلوگیری از بدتر شدنش تا چند ماه دیگه برم دکتر

اشکالی نداره
مالش چشمهادمیتونه باعث بیشتر شدنش بشه. سعی کنید چشمهاتون رو نمالید

اگع بیشتر مطالعه کنم وکمتر نگای گوشی بهتره یا برعکس
حداقل یکیشونو باید برام بگید
وقتی شب بشه نور زیاد باشه اون پخش نورم نیست
من قبلا عینکم میزدم ولی خوب شدم
🙏

کار نزدیک با چشم نمره ی نزدیک بینی رو زیاد میکنه ولی زیاد تاثیری روی آستیگمات نداره. آستیگمات اگه زیاد باشه باعث سر درد و سوزش چشم هنگام مطالعه میشه.
نور زیاد باعث میشه مردمک چشم تنگتر بشه و دید بهتر بشه چون میزان ورودی نور به داخل چشم کمتر میشه و پخش نور بهتر میشه