ل.س
عنوان :

سوزش گلو

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ رینو ...
سلام خسته نباشید 5روزه سمت چپ گلوم و زیر گوش چپم احساس دردو سوزش دارم به طوری که دردش تا قفسه سینه هم میرسه...هنگام بلع مشکل دارم احساس میکنم خلط تو گلومه...سرفه خیلی کم ...
6ماه پپش بخاطر تنگی نفس به دکتر قلب و عروق مراجعه کردم گشادی دریچه میترال تشخیص دادن....خواهش میکنم راهنمایی کنین چکار کنم تازگیا خیلی بی حوصله شدم زود خسته میشم زود عصبانی میشم.....

با سلام
معاینه گلو شما حایز اهمیت هست
پزشک قلب آیا دارویی شروع کرده یاخیر؟چون خستگی شما میتواند به آن مرتبط باشد

پراپرانولول تجویز کردن...در صورت نیاز یک عدد...

با سلام
چه کسی گلوی شما را معاینه کرده چون همانطور که عرض کردم این مسئله رکن اساسی دارد

سلام خسته نباشید
دکتر محمد حسن شفیعی معاینه کردن ...
رفلکس معده تشخیص دادن و امپرازول و سفلکسیم و موکولین تجویز کردن همشو دقیق و به موقع مصرف کردم ولی بهبودی حاصل نشد.....
از اول شب تا الان بیدارم خانم دکتر ....از درد گوش و گلو و سر (نیمه چپ صورتم) اصلا نتونستم بخوابم.

اگر متخصص گوش وحلق وبینی رفتین حتما به ایشان اطلاع دهید
چون امکان اطلاع از معاینه شما ندارم مسلما درمان موثر با این شرایط رو هم ندارم

ممنونم ازتون خانم دکتر عزیز ... ببخشید خستتون
کردم