م.ح
عنوان :

دل درد ورفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
با سلام دختری دارم چهار سال و ده ماهه
الرژی و رفلاکس شدید داشت از نوزادی
که از بیست ماهگی شیر عادی و بقیه موادی که حساسیت داشت بهشو دیگه مصرف کرده البته با مصرف پروبیوتیک ها
ولی رفلاکسش هیچ وقت خوب نشد پارسال اندوسکوپی شد که فقط التهاب مری کمی نشون داد
طبق نظر شما شبی یک سوم باکلوفن و صبح و شب یک دوم اموزول 20بخوره
تا ماه پیش کاملا خوب شده بود که مدت یک ماه هر رور خامه شکلاتی مصرف کرد برای صبحانه سه هفته ست
رفلاکس برگشته و روزی چند بار دل درد شدید میگیره
اشتهاش کم شده
خیلی نگرانشم ممنون میشم راهنمایی م کنید چیکار کنم برای دل درد و رفلاکسش
ضمنا دکترش فرمودند قدش دو سه سانتی کوتاهه
قد 105.5
وزن 18

سلام
در مواردی که ریفلاکس برگشت میکند باید درمان برای 3 تا 4 هفته مجدد تکرار شود
شربت گاویسکون و موتیلیوم درمان اختصاصی است روزی دوبار 3 سی سی ولی اگر دسترسی نداشتید قرص پریت 20 صبح ها نصف و قرص دومپریدون نصف صبح و شب میتوانید بدهید

برای افزایش,قد صبح ها 4 سی سی شربت ارژیتال تا 3 ماه میتوانید بدهید