ا.ا
عنوان :

منورازی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
حدود 49 سال سن دارم حدود یک ماه و نیمه که خونریزی دارم ابتدا کم بود و بعد خیلی زیاد شد به صورت لخته های بزرگ و یا به صورت کاملا روشن . چون خودم تا حدی تشخیص میدم که لایه اندومترم خارج نشده و احتمالا ضخیم شده البته فکر می کنم نیاز نیست به کورتاژ چون حدود سه ماه پیش پزیود شدم البته ویتامین ایی هم خوردم در خونریزی نمی دونم ارتباط داره یا نه خونریزیم خیلی بیشتر شد .
حدودیکساله که دچار بی نطمی هستم که دکترم بهم دو فاستون داد تا می خورم خوبم و پریودم سر موعده . ولی چوم درد سینه داشتم نخوردم و دو باره مشکلات من عود کرد 7 روز یک قرص دوفاستون خوردم ولی خونریزیم شدید بود کردمش روزی دو تا ولی بازهم خونریزی دارم ..از کورتاژ کردن می ترسم همین طور دکتر رفتن توی این اوضاع . در ضمن قرص اهنم میخورم قبلا کیست داشتم و الانم کمی گوشه چپم درد میکنه .دکترم رفته خارج نیست که برم به دکترای کم تجربه هم اعتماد ندارم.
مفنامیک اسید و مسکن نمیخورم چون کبد چرب گرید2 دارم دبایتم بردره و...و bmi است در ضمن سابقه منوراژی مثبتم یعنی خالم اینطور بود .فیبروم ندارم و هورمونهام یایسگی را نشون نداد سابقه فامیلی یایسگی فمیلم هم 54 ساله.

با سلام و احترام بالاخره خونریزی شما باید علتش مشخص شود شایع ترین علت اختلالات خونریزی هورمونیست و درجه بندی اختلالات خود رحم

سوال شما در حد دادن یک دارو نیست که به وسیله پیام بشود دارو داد

در واقع خونریزی شما نیاز به بررسی و علت خونریزی ست

یکی از تشخیص ها بنا بر سن شما ممکن است شروع یائسگی در سال های آتی باشد

که با دادن هورمون fsh در روز سوم پریود می توانیم تشخیص دهیم