ر.ف
عنوان :

لکه های پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من 20 سالمه یک هفته پیش به صورت ناگهانی روی دستم لکه هایی به صورت کک مک زد و هنوز نرفته
میخاستم ببینم علتش چیه و باید چیکار کنم که لکش نمونه..درد نداره و برجسته هم نیست

سلام حتما قبلا در معرض آفتاب بودین می تونین لیزر یا فریز انجام بدین و با استفاده از دستکش یا ضد آفتاب جلوی ازدیادش رو بگیرین فقط حتی اگه کمی هم برجسته باشه باید به زگیل فکر کرد مطمئنین که برجستگی اصلا نداره؟

بله حالت کک مک هستن و کمرنگ و پر رنگن...در عرض یک شب تا صبح اینجوری شد

بسیار خب
پس همون توصیه هایی که کردم

🙏