آ.ج
عنوان :

مشکوک به آدنوم هیپوفیز

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام. همسر من پرولاکتینش در حد 1600 است. ام آر آی انجام داده لیکن متأسفانه بدون ماده حاجب بوده. توده ای مشکوک به آدنوم هیپوفیز در حد 10 میلیمتر مشاهده شده. بیزحمت یک آزمایش براش بنویسید که ام آر آی با ماده حاجب باشه و همه جزییات مورد نیاز یک جراح محترم مغز و اعصاب جهت تعیین قطعی آدنوم در خروجی آزمایش مشاهده شده و متخصص محترم بتواند بخوبی قضاوت کند.

MRI Gad( axial, sagittal and coronal)
ازمایش دیگری از جمله ازمایش خون لازم نیست برای تشخیص و همون mri کافیه و فقط باید با تزریق انجام شود
ولی بازهم بهتراست پزشک جراحی که تصمیم به جراحی نزدشون دارید از خودشون سوال بفرمایید چون گاها برخی جراحان پروتکلهای درمانی و تشخیصی مخصوص خود را دارند

ادنوم هیپوفیز جزو موارد خوش خیم میبلشد نگران نباشید واگر جراح توصیه به عمل دارند سریعاتر عمل فرمایید