ف.س
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام، من مدت بیش از دو سال هست که ماهی یک یا دو بار مخصوصا در دوران پرید دچار سردرد شدیدو وحشتناک در یک طرف سرم میشم، موقع راه رفتن در هنگام سردرد احساس ضربان یا تکون خوردن مغزم رو دارم، با استامینوفن و پروفن و ژلوفن اصلا بهتر نمیشم و ساعتها دردم طول میکشه، کلا به نور شدید یا صدای بلند تلویزیون یا تکون و نشستن تو ماشین و گرسنگی خیلی حساسم. با توجه به شرایط کرونا میترسم حضوری ویزیت بشم لطفا راهنمایی بفرمایید برای تسکین دردم چه قرصی مصرف کنم و آیا میگرن دارم؟ در ضمن کم کاری تیروئید دارم

سلام. سردردتون به سردرد میگرنی میخوره ( به شرط معاینه نرمال و سی تی اسکن نرمال مغز)
نکاتی که باید رعایت کنید :
سیر و پیاز و ترشی و ادویه و فست فود و قهوه نخورید
تو نور آفتاب کمتر برید
بی خوابی و گرسنگی نداشته باشید
قرص جلوگیری از بارداری نخورید
در صورت داشتن کم خونی و مشکل تیروئید آن را درمان کنید
مایعات فراوان مصرف کنید
مسکن نخورید
فعلا اگر باردار نیستید برای پیشگیری از بروز سردرد قرص پروپرانولول 10 هر دوازده ساعت و قرص آمی تریپتیلین 10 شبی نصف بخورید
در زمان سردرد استامینوفن 500 میلی بخورید
بعد از کرونا جهت معاینه و انجام سی تی اسکن مغز مراجعه کنید

ممنون خانم دکتر
آلپرازولام را خیلی وقته قطع کردم
این قرص هایی که فرمودید باید دائم مصرف کنم یا فقط در مواقع سردرد؟

دائمی تا 6 ماه، اابته طی این مدت حتما ویزیت بشید جهت بررسی

🙏