س.م
عنوان :

علت بی خوابی نوزاد

فوق تخصص نوزادان
سلام اقای دکتر اول ی شرح حال از نوزادم میدم چهار ماه و بیستو پنج روزست .هشت کیلو و صد گرمه .شیر خشک بیومیل ال اف میخوره .از دو ماهگی رفلاکس داشت که تحت درمان با امپرارول و بکلوفنه روزی دو بار 1/4ب توصیه دکتر سرلاک برنج بدون شیرو براش شروع کردم.الان استفراغو خس خس سینه نداره .مشکل من اینه که روزها پسرم خوبه و سرحاله شیرشم خوب میخوره البته بعد واکسن 4ماهگی یکم بی اشتها شده که دارم بهش شربت زینک میدم بهتر شده .ولی مشکل من شبهاست .ساعت دوازده که اخرین شیرشو میخوره میخوابه ولی هر پنج دقیقه ی بار بیدار میشه مثل کسی که خستست شکمشو میده جلو و کش و قوس میده و غر میزنه دوباره میخوابونم دوباره پنج دقیقه بعد همینطوره .کلا تا ساعت 10صبح چند دقیقه ای ی بار بیدار میشه .ن خودش خواب داره ن میزاره من بخوابم .دکتر زوپ تشخیص الرژی ثانویه دادن شیرشو از بیومیل ای ار ب ال ف تقیر دادن و شربت زادیتن دادن که بعد از دو سه روز تغیری تو حالش نداد قطعش کردم شربتو .شبها وقتی کش و قوس میده و زور میزنه بعضی وقتا باد معدشم خارج میکنه .بهش بایو لاکتو و کولیکیزم میدم تغییری نکرد.اینفاکولو سگا گریپم تاثیری نداشت .دیگه درمونده شدم لطفا راهنمایی کنین .عرق نعنا هم دو ماهگیش تست کردم خیلی بی قرار شد .شبها هر سه ساعت 90تا 100سی سی شیر میخوره .ولی از شیش صبح تا یازده دوازده هر کاری میکنم شیر نمیخوره و گریه میکنه فقط تمایل خیلی زیادی ب خوردن اب داره
و اینکه با توجه ب شروع غذای کمکی قطره اهنم باید بدم؟چقدر باید بدم؟شیر بیومیل ال افش خودش غنی شده با اهنه
تقریبا دو ماهه که این وضعیتو داره .اوایل بکلوفن خواب اور لود سه چهار ساعت میخوابید ولی الان دیگه اثر نداره از دوازده شب تا ده صبح اینجوریه
راستی ی نکته وقتی دستمو رو گوشش میزارم ی لحظه اروم میشه .رنگ مدفوعشم سبزو زرده داره.از گوشش ی ماده تقزیبا خمیری سفت قهوه ای زرد هم روی دهانه گوشش هم هست اغلب .ممکنه گوش درد هم داشته باشه؟اگه هست چ دارویی تجویز میکنین.
ببخشید سوالام زیاد شد
پسدم تب هم نداره .تو روز هم بی قراری نداره فقط موقع خواب چند دقیقه ی بار گریه میکنه
و اینکه موقع شیر خوردنم چند دقیقه ی بار گریه میکنه انگار دوست نداره شیر بخوره با گریه و اشک بهش شیر میدم
تحت درمان هستش اقای دکتر .ولی شب نخوابیاش پا برجاست
قبلا دکتر نکسیوم نوشته بود که بهش نساخت .بعد ساشه امپرازول داد بعد ی مدت پیدا نشد الان خود امپرازول روزی دو بار 1/3کپسولو بهش میدم .شب هام تو سطح شیب دار میخوابونم ولی بی اثره .گاهیم سینش خس خس میکنه سنگین نفس میکشه
بجز امپرازول و نکسیوم داروی دیگه ای برای رفلاکس هست پیشنهاد بدین

بله قرص دامپریدون
یک چهارم قرص رو در دو سی سی آب حل کنید
صبح و شب یک سی سی بدید

این ماجرای خس خس سینه هم طبیعیه و علت حساسیت فصلی است که تو این سن بسیار شایعه و در این حد فعلا کاری لازم نداره

بکلوفنشم ادامه بدم اقای دکتر؟قرص رو با اب قاطی کنم تا شب خراب نمیشه؟فرمودین ی بار صبح ی بار شب بدین؟
اقای دکتر دامپریدون همون موتلیومه؟اونو دادم جواب نداد دکتر بکلوفن داد

دامپریدون تو این سن بهتر از موتیلیوم جواب میده

پس دیگه امپرازول ندم
بکلوفن و دامپریدون بدم ؟میزانشونو لطف میکنید بگین چقدر در روز بدم؟
🙏