م.م
عنوان :

ضایعه پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر
حدود یک ماهه که روی بازوم یه لک قرمز که گاهی به کبودی میزنه ظاهر شده. پمادهایی مثل کتوکونازول و کلوتریمازول و فلوئوسیتولون که قبلا برای قارچ هام میزدم بهش زدم. خییییلی کمرنگ شد و بهتر شد. ولی امروز حس کردم اطرافش یکی دوتا خیلی کمرنگ زده باز.هی محو میشن دوباره ظاهر میشن انگار.الان تصویری که توش ضایعا اصلی مشخصه واستون میفرستم

سلام خارش هم داره؟ روی ضایعات پوسته نمی زنه؟ با شستشو فرقی میکنه؟در جای دیگری در تنه وجود نداشته؟

نه خارش اصلا نداره. با شستشو بنظر میرسه که کمرنگ تر میشه. مشابهشو من تو جای دیگه بدنم ندیدم. اینم تا امروز فقط تک بود. امروز یکی دوتا خیلی کمرنگ کنارش ظاهر شد که الان دیگه نیست
این وضعیت همین الانشه

چند تا احتمال هست که شایعترین بین آنها یکی قارچ ورسیکالر هست که قاعدتا به کلوتریمازول باید جواب بده و دیگری پیتیریازیس روزه آ که ممکنه با شستشوی زیاد بدتر بشه و گاهی تعداد ضایعات هم بیشتر میشه ولی در نهایت خودبخود برطرف میشه فعلا از کرم کلوتریزون روزی دو بار روی ضایعات بمالید از شستشوی زیاد برحذر باشید و اگر تعداد ضایعات بیشتر شد عکس بفرستید.

نگران کنسر نباشم؟
ممنونم از زمان و توجهتون. آخرین سوال فقط آینکه من یکشنبه نوبت حضوری مطبتون گرفتم. بیام یا اینکه یه دوره کلوتریزون مصرف کنم بعد بیام؟

مصرف کنید اگر بهتر نشد تشریف بیاورید.

🙏