س.م
عنوان :

سلام خانم دکتر . خسته نباشید . جواب آزمایش

متخصص زنان، زایمان و نازایی
تقریبا 3 ماه پیش خدمتتون رسیدم و گفتم همون ماه پریود نشدم و آمپول پروژسترون تزریق کردم و خوشبختانه بعد از 10 روز پریود شدم . و بعد از پریودم روز پنجم شروع به خوردن قرص ال دی کردم . خدمت شما رسیدم و شما فرمودین تا 6 ماه می تونم این قرص رو ادامه بدم . برام آزمایش نوشتین که 2 ماه بعد روز 3 پریودم انجام دادم . جواب آزمایش رو خدمتتون ارسال می کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید . prolactin : 25.9 ng/ml --- tsh : 0.52 miclu/ml ---- fsh: 14.4 mlu/ml --- Lh:7.5 mlu/ml -- خیلی ممنونم از پاسخگوییتون . با این توضیح که من قرص ال دی رو بخاطر چندین بار سابقه میومکتومی تا 2 ماه پیش استفاده نکردم و فعلا هم قرص ال دی نمی خورم . و پریودهام خداروشکر مرتبه . فقط این ماه فقط 3 روز شدم و قطع شد . در حالیکه ماههای قبل تا 8 روز هم ادامه داشت . برای مشکل کلیه ام(پروتینوری بخاطر دیابت ) انالاپریل 20 روزها یک عدد استفاده می کنم و فکر کنم روز آزمایش هم یک عدد قرص انالاپریل رو خوردم چون به من گفتند انالاپریل اشکالی نداره - لووتیروکسین 0.1 روزی یک عدد - خانم دکتر بخاطر پرولاکتین کمی نگرانم . چون رنج نرمال رو تا 24 اعلام کردن . توی سرم هم یک کیست کوچک 2 سانتی به مدت 8 سال هست که دارم که چند سال به چند سال ام آر آی انجام میدم و اقای دکتر گفتن نیازی به انجام نیست . این کیست کاری به کارت نداره . خانم دکتر لطفا بفرمایید جواب آزمایشاتم چطوره ؟ خسته نباشید و خدانگهدار

سلام عزیزم.پرولاکتین خیلی بالا نیست که نگران باشی،با توجه به اینکهMRI هم انجام دادی،و نکته نگران کننده نداشتی،اگه پریودت خوبه،میتونی نخوری