ز.ع
عنوان :

سردرد خفیف و مداوم

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام وقت شما بخیر
خانم دکتر الآن حدود 7 روزه سردرد خفیف دارم تقریبا تمام ساعاتی که بیدارم ،تو تمام این روزا فقط دوتا استامینفون مصرف کردم
چون کلا آدم سردردی نبودم این موضوع نگرانم کرده
کلا فوق العاده استرسی هستم و 36 سالمه

خانم عیسی وند عزیز بروز سردرد جدید بدون سابقه قبلی میتواند یک علامت اخطار دهنده باشد
البته با توجه به پاندمی کرونا یکی از علل سردرد با شروع جدید میتونه کرونا هم باشه
به هرحال بهترهست به متخصص مغزو اعصابی که در دسترستون هست مراجعه فرمایید و نیاز هست که یک سی تی اسکن هم از سرتون بگیرید