ت.ج
عنوان :

کم جونی در دست و پای راست و مومور شدن پوست صورت

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام
من گاها صورتم مورمور میشه گاهی راست اهی چپ صورت ولی اغلب راست
احساس میکنم پای راست و دست راستم صعیف تر از پا و دست چپم شده
خواستم بدونم نگرانی بابت ام اس داشته باشم یا نه؟ممنون

سلام. علتهای زیادی باعث بروز این علائم میشه، که باید حتما معاینه بشید و ام ار ای مغز و گردن انجام بدید

من البته چندین ساله وسواس اسن بیماری رو دارم و سه سال پیس ام ار ای دادم همه چی خوب بود ولی بازم وسواس دارم