س.ص
عنوان :

عدم خارج شدن عطسه

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام مدت سه ماه هست حالت عطسه بهم دست میدهد ولی عطسه برگشت میخوره به دکتر متخصص حلق و بینی مراجعه کردم مخاط سالم هست با توجه به اینکه بخشی از عطسه به عصب مرتبط است میخواستم نظر شما در این باره چیست؟

با سلام
مشکلی در عصب که بتونه علامتی مشابه انچه شما دارید ایجاد کند نداریم معمولا این علایم علل غیر عضوی دارند ولی درصورتی که علایمی مثل سکسکسه ،سرگیجه،تاری دید ،دوبینی،یا تاری دید دارید یک MRI از سر انجام دهید

پس با این تفاسیر باید چه کار کنم و بعد این برگشت های عطسه خطرناک هست یا نه؟

اگر فقط همین مشکل رادارید و علامت دیگری ندارید از نظر مغزو اعصاب اقدامی به انجام نیست
کنترل استرس و اضطراب خواب و تغذیه کافی و بهبود لایف استایل میتونه بهتون کمک کنه
اگر متخصص گوش و حلق و بینی معاینه تون کرده و در بینی و سیستم تنفسیتون مشکلی ندارید نگرانی نداره

🙏