m.s
عنوان :

زانو_کمر_مچ پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام و احترام عکس زانو و کمر مربوط به مادرم است، زانوی سمت راستشون یک بار عمل کردن پارگی مینیکس و رباط داشتن الان دوباره همون مشکل روی هر دو زانو دارن و مشکل پرانتزی پیداکردن، درد کمر و بی حسی انگشتان پا رو هم دارن. عکس مچ پا متعلق به خودم هست دکتر تشخیض دادن بین مفصل مچ پاهام فاصله افتاده و الان گچ گرفتن، میخواستم تشخیص و درمان شماروهم بدونم.

سلام
وقتتون بخیر
شرح حال کامل نبود نه در مورد کمردرد مادرتون و نه مچ پای خودتون،حتما باید تصویربرداری تکمیلی و معاینه دقیق بشید که بشه نظر درست داد
اما در مورد زانوی مادرتون در عکس آرتروز شدید بویژه در زانوی راست مشهوده،و چه بسا نیاز به تعویض مفصل دارند

🙏
ممنون و سپاس فراوان