م.خ
عنوان :

کم کاری تیروئید

متخصص داخلی
آقای دکتر سلام بنده 43 سالمه غده تیروئید م کم کاره این باعث افزایش وزنم عصبانیت شدید . میشه با مصرف دارو نیز مشکل افزایش وزنم حل نمیشه آیا راه دیگری جز دارو هست .

با سلام. خیلی از مشکلات ناشی از کم کاری تیرویید با درمان مناسب و رفع کم کاری، بهبود پیدا می کنند. در مورد شما بنظر می رسه دلایل دیگه ای غیر از کم کاری تیرویید باعث بروز این حالات شده. مشاوره روان پزشکی و مشاوره تغذیه رو توصیه میکنم.