م.ش
عنوان :

تپش قلب صبح

متخصص قلب و عروق
سلام دکتر خسته نباشید من 21 سالم هست حدود اهفته میشه بعد از بیدار شدن از خواب ضربان قلبم بین 120-150 میشه و بعد از حدود یه ربع نیم ساعت پایین میاد علتش چیه و درمانش چیه؟

سلام وقت بخیر...سابقه بیماری خاصی یا مصرف داروی خاصی دارید؟؟

نه ندارم

علایم همزاه دیگری مثل سرگیجه یا تنگی نفس یا درد قفسه سینه و .... ؟؟

نه نیست

دز وهله اول باید یک نوار قلب و یک معاینه و ازمایش خون انجام دهید.

ببخشید چه چیزهایی میتونه باشه به نظرتون؟؟

ممکنه ناشی از اضطراب...یا یکسری بیماری های سیستمیک مثل کم خونی..تیرویید..یا مشکلات فشار خون...و یا مربوط به ریتم خود قلب و یکسری آریتمی باشد که با بررسی میتوان مشخص کرد

بهتر است یک اکوکاردیگرافی هم انجام دهید

سلام دکتر این اکو بنده هست