ز.م
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام مادر و پدر بنده نزدیک به هشت روزه که با علائم بند درد شدید ضعف و بی حالی عرق سرد گاهی تب بی قراری شدید مادرم دارند پدرم بیماری ریه داشتند که اسکن انجام دادند جهت اطمینان . تست iggوigm جفتشون منفیه آیا میتونه کرونا باشه ؟

سلام تمام سی تی هایی که فرستادید،درگیری ریه به نفع کرونا دارد

ممکنه افرادمبتلاشوند،ولی انتی بادی دربدن تولید نشود

🙏
ممنون خانم دکتر
🙏
عذر می خوام مادر قند داره و نزدیک به هفتاد سالشه به نظرتون نیاز به بستری داره ؟ یا تو خونه مراقبت بشه ازشون ؟ با توجه به اینکه از شنبه هفته پیش علامت دارن
بابا هم حال عمومیش خوبه نسبت به هفته قبل خیلی بهترن و با توجه به اسکن ریه آیا نیاز به بستری دارن ؟

لازم است هردو حضوری معاینه شوند .سطح اکسیژن بررسی شود وبا توجه به درگیری ریه درمعاینه حضوری تصمیم گیری شود