ع.ا
عنوان :

تیروئیدو بارداری

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
باسلام خدمت خانم دکتر. احمدی از شهرستان بوئین میاندشت الان در هفته ی 20 بارداری هستم که از اول کم کاری تیرویید داشتم که لووتیروکسین مصرف می کنم.هرروز نصف قرص و پنج شنبه و جمعه ها یک قرص کامل اون دفعه فرمودین آزمایش بدم که آزمایش قبلیم 1.87و آزمایش الانم در 99/04/30 tshبود 2/1آیا لازمه دوباره این ماه آزمایش بدم و اینکه دوز داروم همون باشه؟

سلام
احتیاج نیست ازمایش بدی اخر شهریور ازمایش بدید و سه روز یکی بخورید 4 روز نصف
یعنی نصف قرص دررهفته اضافه شد

T4 بوده 10/2و t3بوده 2درکل خوب بوده خانم دکتر؟
🙏