م.ب
عنوان :

یبوست

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام آقای دکتر خسته نباشید مادر بزرگ بنده همسرش یک هفتست فوت شده تو این یک هفته یکبار شکمش کاز کرده اونم با خوردن شربت لاکتوز و قرص سی لاکس مشکلی نداره قرص فمی لاکت رو روزی یک عدد بخوره الان چیکار کنیم براش

سلام باید سعی کنید با رژیم غذایی اول اصلاح بشه روزی دو تا کاسه سالاد با روغن زیتون روزی پنج وعده میوه روزی 15-20 لیوان آب و ورزش روزانه اگر دارویی لازم شد، بهترین دارو پسیلیوم روزی یک تا دو ساشه هست بعد از صبحانه و ناهار مصرف کنید دستشویی فرنگی استفاده کنید و یک چهارپایه کوتاه زیر پا بزارید تا ارتفاع کف پا با زمین حدود 30 سانت باشه

🙏