ف.ر
عنوان :

ندول تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر پدر من نمونه برداری از ندول تیروئید انجام دادن و تو جواب زدن نمونه کافی نیست بنظرتون وقتی میزنن کافی نیست احتمال خوش خیمی بیشتر هست یا نه
و اینکه اون موقع که داشتن نمونه رو میگرفتن اون پزشک گفته بودن از نظر من خوش خیمه میخاستم ببینم واقعا موقع نمونه برداری مشخص میشه خوش خیم بودن؟
خانم دکتر اینی که توضیحات داره رو موقع نمونه برداری گفته بودن کیفیتش خوب نبوده
خانم دکتر هستید؟

بر اساس معیارهای سونوگرافی میتوان حدس هایی مبنی بر احتمال بدخیمی زد

من عکسا رو براتون ارسال کردم نرسید؟

ولی قطعا تشخیص با نمونه برداری تیرویید هست

این نمونه برداری سلول کم داشته برای تشخیص

اگه بدخیم باشه باید چکار کرد؟
اخه گفتن این سونوگرافی واضح نبوده

هیچ پرشکی موقع نمونه برداری نمیتونه بگه خوش خیم یا بدخیم

در واقع موقع سونو گفتن روز نمونه برداری
🙏
چند روز بعد میشه تکرار کرد؟
هفته پیش دادن دوباره کی میتونن بدن