ز.ق
عنوان :

ترک سیگار

متخصص روانپزشکی
سلام خانم دکتر
برای کسی که میخاد سیگار رو ترک کنه حالا جز اون اراده ای ک باید داشته باشه باید دیگه چکار کنه ک دوباره برنگرده و این سیگار و از سرش بیوفتع ؟
تو گوگل دیدم نوشته بود باید ویتامینای A.B5.C.E مصرف کنه ینی ی مولتی ویتامین بخوره خوب میشع؟
این نیکوتینی ک از سیگار مصرف کرده ازبین میره؟
وقتایی ک عصبانی میشه سریع میره چندتا پاکت سیگار مصرف میکنه بهش میگم نکن خوب نیست میگه نمیتونم باید اروم شم نیکوتین داره بهش عادت کردم نمیتونم ترکش کنم
چیکار کنم بنظرتون؟

خب این قرص وارنیکلین برای پسر 17سالع با وزن 50 کیلوگرم چجور باید بخوره؟
و چسب نیکوتین چی؟ میتونه استفاده کنه؟

عزیزم من رفتم این قرص رو تهیه کنم گفتن فقط بالای 18سال
چیکار کنم؟

نه مشکلی نداره ما برای بالای 16 سال تجویز میکنیم

🙏