ل.م
عنوان :

طب بالای 39 درجه

متخصص بیماری های کودکان
سلام دخترم 1 سال و یک ماهش است از دیروز تب کرده بدون علائم دیگر و به تدریج تب بالا رفته هر 6 ساعت قطره استامینوفن دادم ولی کنترل نمیشود الان از 39 درجه بالاتر رفته و 39/1 رسیده لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام عزیزم
حتما باید معاینه بشه
تا علت تب معلوم بشه
چون تب علامت بیماریه نه خود بیماری

هر چهار ساعت آستامینوفن بهش بدین مایعات فراوان هم بدین و اگر اون سایت تا عصر صبر کنید عصر بیارین مطب ببینمش ولی اگر بد حال بود بیمارستان ببرین