ح.م
عنوان :

الرژی التهاب گلو ، خارش شدید گوش کمی تنگی نفس

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
در جواب سوال قبلی باید عرض کنم رفلکس معده دارم و قرص نولپلازای 40 هر صبح میخورم در ضمن قرص فشار و قند و اسید اوریک و چربی هم میخورم ، آزمایش که به تازگی گرفته بودم رو ارسال میکنم اگر لازم هست دوباره آزمایش بگیرم ، این التهاب گلو همیشگی نیست و هرچند وقت یکبار میاد سراغم به طوری که بیشتر وقت ها باهاش درگیرم ، تب ندارم ولی بعضی وقت ها لرز خفیفی دارم که با خودم میگویم شاید بخاطر خوردن متفورمین باشه ، اون قرص که بار اول تجویز کردید کاملا برای مدتی خوب شدم ، پارسال هم خوردم خوب شدم ولی با توجه به اینکه کورتن داره اگر ایمنی بدنم را پایین نمی آورد و شما صلاح میدانید دوباره بخورم
سپاس فراوان
ضمن تشکر فراوان به عرض میرسانم مجددا شدیدا دچار التهاب گلو و خارش گوش شدم یک ماه پیش مجدد مزاحم شما شدم ولی خوب نشدم و این مشکل شدیدا اذیتم میکنه و بطوری که بلع غذا هم برام دشوار شده البته قبلا شدیدا سرفه میکردم الان دیگه چند ماهی است سرفه نمیکنم ضمنا تست الرژی که قبلا داده بودم به چیز خاصی حساس نبودم اما با این حال بو خصوصا بوی عطر تلخ شدیدا اذیتم میکنه و نفسم رو تنگ میکنه در ضمن این داروها رو هم مصرف میکنم