س.ن
عنوان :

الرژی

فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی کودکان
با سلام، دختر 4 ماه و 21 روزه با وزن تولد2*****900 و وزن فعلی 6700 دارم که با تشخیص پزشک مبنی بر حساسیت به پروتئین گاوی به مدت 10 روزه که از شیرخشک نئوکیت استفاده میکند اما همچنان موکوس به مقدار زیاد در پوشکش میبینم و بی قراری و گریه هاش خیلی بیشتر از قبل شده.علایم ریفلاکس پنهان مثل نشخوار کردن،سرفه های تکی، با جیغ از خواب پا شدن و گرفتگی بینی هم داشت که ساشه اس امپرازول به مدت 1 ماهه که میخوره و عملا هیچ تاثیری ندیدم.لطفا در مورد بی قراری دخترم منو راهنمایی کنید،به هیچ وجه ممکن نمیخوابه و مدام گریه های خیلی شدید داره،چشماش و بینیشو میماله گاهی وقتا دور چشماش ادم و ابریزش داره.ممنونم

سلام با توجه به وزن گیری خوب شیرخوار بنظر نمیرسد مشکل جذب داشته باشد۔ احتمال کولیک هم وجود دارد۔البته در مورد نئوکیت بهتره حداقل بعداز دو هفته استفاده اثر اون رو ببینید۔درمورد ریفلاکس بهتره از قرص نکسیوم 20 استفاده کنید (نصف صبح نصف شب)۔در مواقع بیقراری شیرخوار رو بصورت قائم نگهداشته و یک پارچه گرم روی شکم وی نگهدارید۔بهتر است یک تست آلرژی هم انجام شود که برای انجام آن میتوانید به مطب مراجعه نمایید۔