م.ا
عنوان :

درد در ناحیه قلب

متخصص قلب و عروق
سلام و عرض ادب آقای دکتر
روز بخیر

برای دختری 11 ساله مسدع اوقات شده ام.

این دختر نزدیک به 1 سال است که گه گاهی در طول روز دچار درد در ناحیه قلب می شود.

حدود نیم ساعت تا 15 دقیقه زمان میبرد که درد آن ناحیه خوب شود.

کمی پشتش را ماساژ می دهند تا خوب شود.

ممنون میشم ما را راهنمایی بفرمایید

سلام وقت بخیر...اگر سابقه بیماری خاصی نداشته و ندارند و در معاینات دوران کودکی مشکلی نداشته..بعید است مشکل خاصی باشد..ولی توصیه میشود جهت اطمینان خاطر جهت معاینه و بررسی به یکی از همکاران قلب اطفال مراجعه کنید.