ر.پ
عنوان :

الرژی

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر دختر27ماهه دارم
حدود یه ماه پیش با تست ماست بلغم و خون دفع کردآزمایش کال با عدد250داده شد با حذف ماست و مصرف زادیتن و مونته لوکاست دفع درست شد
با اینکه رژیم رعایت میشه اما چند روز است کمی بلغم دارد و اینکه گاهی در دفعش حالت های لوبیا شکل تقریبا کرم رنگ و به ظاهر سفت دیده میشه
دختر من اصلا غذای سفت نمیخوره و له شده مصرف میکنه این گلوله های لوبیا شکل در مدفوعش نشانه چی هست؟؟؟؟؟؟

شیر پپتی جونیور میخوره
داروهاش هم
لانزو
موتیلیوم
ویتوکید
کلسی شور
لیپوزوفر
بی بی کر
آزمایش یا داروی خاصی لازمه؟؟؟؟
دلیل این گلوله ها در مدفوع چیه؟؟؟؟
دخترم درحال دراوردن دندان های اسیاب هست ایا مربوط به دندان میشه؟؟
کلسی شور رو به تازگی شروع کردم ممکنه این بلغم بخاطر اون باشه
البته قبلا استیوکرمصرف میکرده
آقای دکتر ایا دندان دراوردن باعث تشدید رفلاکس میشود؟؟؟؟

سلام بله واکنش لاکتوزی است که به علت مکمل ها مانند کلسیوم یا به علت دندان یا واکسن یا هر استرس دیگری باشد
دراین مواقع شربت مترونیدازول روزی دوبار تا ده روز 3 سی سی هر بار
قطره رامنوفلور روز ی ده قطره برای ده روز
قرص اسید فولیک یک روز درمیان نصف قرص تا دو هفته

توصیه میشود

در صورت ادامه سو جذب یا عدم تحمل بعد از 4 سالگی
کولونوسکوپی و نمونه برداری بافتی از روده و درمان با کورتن خوراکی یا سولفاسالازین باید مد نظر باشد